Πουλάμε σωστά;

Posted on Posted in news

Έχοντας διανύσει μια μακροχρόνια πορεία στο χώρο μου, πορεία που μου έχει διδάξει πολλά, αισθάνομαι συχνά την ανάγκη να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τα νεότερα στελέχη, για να διδαχθούν μέσα από αυτές. Πολλοί με ρωτούν πως εξακολουθούν κάποιοι πωλητές και επιχειρηματίες και πουλούν σε δύσκολους καιρούς. Ο κόσμος βάζει την φράση <<δεν έχω λεφτά>> μπροστά σε όλα. Τι έχω να απαντήσω σε αυτό; Ότι όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Όταν ο κόσμος είναι στριμωγμένος, δεν θέλει να πετάει τα λεφτά του εδώ κι εκεί. Το βέβαιο είναι ότι τα λεφτά του και οι οικονομίες του θέλουν να πιάσουν τόπο. Εμείς, όμως, με την σειρά μας έχουμε πείσει τον κόσμο ότι παίρνουν ποιότητα; Αυτό είναι το σημείο από το οποίο πρέπει να ξεκινήσουμε. Εκεί ακριβώς που οι άλλοι έχουν ακινητοποιηθεί επαγγελματικά από την συνήθη απάντηση των πελατών τους <<δεν έχω λεφτά>>. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε ότι την στιγμή που εμείς δεν πουλάμε, την στιγμή που δεν έχουμε δουλειά, κάποιος θησαυρίζει. Έτσι, η επιτυχία έχει να κάνει περισσότερο με το να εξακολουθήσουμε να πουλάμε εκεί που οι άλλοι τα έχουν παρατήσει.

Καμιά φορά δεν έχει σημασία να πουλάς, αλλά το πώς πουλάς, και αυτό είναι κάτι που τονίζω συχνά σε νέους συνεργάτες μου. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην εξακρίβωση των πραγματικών προθέσεων των άλλων. Έστω και αν η οικονομική δυσπραγία ορισμένων πολιτών μας πάει πίσω, εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε την ενέργεια μας σε αυτούς που θέλουν και μπορούν.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε ανασφαλείς καιρούς κερδίζουν αυτοί που έχουν δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης με τους άλλους. Αυτοί που είναι οργανωμένοι και οργανωτικοί, ξέρουν πολύ καλά ότι, σε τέτοιους καιρούς δεν υπάρχουν περιθώρια για πολυτέλειες και λάθη.

Πουλάω σωστά σημαίνει ότι έχω προσαρμόσει με ακρίβεια τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη αυτά που πρόκειται να πουλήσω στις ανάγκες και ιδιομορφίες αυτών που έχω απέναντι μου. Έτσι δεν θα χρειαστεί να κοπιάσω για να αποδείξω ότι αυτοί είναι η εμφανής επιλογή είναι αυτή η επιλογή που θα επενδύσει ο πελάτης συνειδητά και έτσι θα με εμπιστευτεί να δώσει τα χρήματα του έχοντας στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικό. Πουλώντας με τον σωστό τρόπο ξεφεύγεις από την παγίδα των καθυστερήσεων, αναβολών και ακυρώσεων. Σε μια περίοδος που ο χρόνος είναι μόνο χρήμα οφείλουμε να κατευθύνουμε τον πελάτη στο αναγκαίο κ το επείγων. Έτσι αυξάνοντας την αίσθηση του επείγοντος, αυξάνονται και οι πιθανότητες αγοράς.

 

158 thoughts on “Πουλάμε σωστά;

 1. Pingback: sildenafil online
 2. Pingback: otc ed pills
 3. Pingback: ivermectin 6mg otc
 4. Pingback: stromectol online
 5. Pingback: cialis pricing
 6. Pingback: 2pharmaceutical
 7. Pingback: sildenafil kamagra
 8. Pingback: vardenafil buy
 9. Pingback: cost stromectol
 10. Pingback: fildena 100 mg
 11. Pingback: vardenafil 10 mg
 12. Pingback: tws earbuds
 13. Pingback: beats speaker
 14. Pingback: earbuds

Comments are closed.