Εποικοδομητικές οι συναντήσεις ασφαλιστικών συμβούλων της Διεύθυνσης Γραφείων του κ. Γιώργου Αναστασίου

Posted on Posted in news

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι μηνιαίες συναντήσεις ασφαλιστικών συμβούλων της Διεύθυνσης Γραφείων του κ. Αναστασίου Γιώργου στην έδρα της Επιθεώρησης του κ. Καραθάνου, επί της Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη καθώς και στο ζεστό χώρο του ανακαινισμένου Galaxy Hotel της Καβάλας.

Συζητήθηκαν θέματα πωλησιακά, προσωπικής ανάπτυξης, για την αγορά των γυναικών, εστιάζοντας στα λάθη που συνήθως συμβαίνουν και μας πηγαίνουν πίσω, ενώ ξεχωριστό κομμάτι αφιερώθηκε στο νέο καταπληκτικό πρόγραμμα πυρός «Full Home». Εκτενής αναφορά έγινε και στις νέες αναβαθμισμένες αιτήσεις ζωής με λεπτομερή επεξήγηση σε θέματα ιατρικού περιεχομένου που πρέπει να έχει υπόψη του ο σύγχρονος ασφαλιστικός σύμβουλος.

Ο κ. Αναστασίου μαζί με τους managers κ. Δρένο και κ. Κόλτσο και την υπεύθυνη Γραφείου Καβάλας κα. Δερμεντζίδου, έδωσαν συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να καλύψουν στους στόχους Ιουλίου αλλά και του α’ εξαμήνου του 2016.

Η συνάντηση έκλεισε με το δυνατό διαδραστικό θέμα «Εγώ και ο εαυτός μου» που παρουσίασε ο επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης, κύριος Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, Σύμβουλος Ακαδημαϊκής & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στο New York College της Θεσσαλονίκης και Ιδρυτής του Restoring in Greece.

158 thoughts on “Εποικοδομητικές οι συναντήσεις ασφαλιστικών συμβούλων της Διεύθυνσης Γραφείων του κ. Γιώργου Αναστασίου

  1. Pingback: sildenafil online
  2. Pingback: gnc ed pills
  3. Pingback: ivermectin cost
  4. Pingback: 2where's
  5. Pingback: kamagra pills
  6. Pingback: kamagra cheap
  7. Pingback: fildena 150mg
  8. Pingback: levitra
  9. Pingback: anker headphones
  10. Pingback: sonos speakers
  11. Pingback: ventolin fluid

Comments are closed.