Στοχεύοντας στην επιτυχία

Posted on Posted in news

Οι άνθρωποι καθημερινά αγωνιζόμαστε να πετύχουμε σε διάφορους τομείς, με μικρούς ή μεγάλους στόχους. Οι πιο πολλοί παραιτούμαστε νωρίς επειδή ο στόχος προς την επιτυχία φαντάζει ανέφικτος.

Η επιτυχία δεν μας περιμένει και βέβαια δεν έρχεται ποτέ αμέσως. Για να πετύχουμε πρέπει να πιστέψουμε πραγματικά σ? αυτό που θέλουμε. Στατιστικά στοιχεία μας δείχνουν τεράστια ποσά που δαπανούνται σε εταιρίες προκειμένου να εκπαιδεύσουν τα στελέχη τους με νέες μεθοδολογίες. Βέβαια ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα δημιουργεί συνθήκες υψηλών επιδόσεων χωρίς όμως την δική μας ισχυρή προσωπικότητα τίποτα δεν μπορεί να ευδοκιμήσει.

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα λαθών και αποτυχιών άλλα και ιδιαίτερης προσήλωσης και επιμονής σ? αυτό που κάνουμε.

Εάν έχουμε θέσει αξιόλογους και έχουμε καταρτίσει το αντίστοιχο πρόγραμμα ενεργειών, μπορούμε να θέσουμε το πλάνο αυτό σε λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή απλά και μόνο με το να ενεργοποιήσουμε τον εαυτό μας. Κάθε μέρα να ψάχνουμε μικρές ευκαιρίες να κερδίζουμε. ??Τεμαχίζοντας ?? την διαδικασία σε μικρά βήματα μπορούμε να ελέγχουμε την πρόοδο μας κάθε μέρα. Η μοίρα του αγωνιστή απαιτεί να μαζεύει τα συντρίμμια του και να προχωρεί άλλωστε και οι καλύτεροι αντιμετωπίζουν απορρίψεις και ήττες. Ας αντιμετωπίσουμε λοιπόν την αποτυχία σαν μια καλή ευκαιρία αναλύοντας τα πιθανά λάθη για να μην τα επαναλάβουμε.

Έχοντας όραμα και μένοντας προσηλωμένοι στην πορεία που έχουμε χαράξει το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα θα είναι επιθυμητό. Να πάρουμε την απόφαση. Εμείς είμαστε οι αρχηγοί του εαυτού μας και πρέπει να παίξουμε τον κυρίαρχο ρόλο. Να δείξουμε θάρρος. Το θάρρος είναι μια λέξη δράσης. Πολλοί από εμάς καθόμαστε και περιμένουμε να κινητοποιηθούμε- σαν να υπάρχει μια χημική αντίδραση που μπορεί να μας ωθήσει σε δράση. Όσοι όμως ενεργοποιούμαστε από μόνοι μας, γνωρίζουμε καλύτερα. Πράττουμε με βάση τους στόχους μας και γνωρίζουμε πως η παρακίνηση μας βρίσκεται ενσωματωμένη μέσα στους στόχους μας. Γι? αυτό μην χάνουμε χρόνο. Να παρακινηθούμε από μόνοι μας.

Συνοψίζοντας θα λέγαμε: Η επιτυχία μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που σήμερα πιστεύουμε για τον εαυτό μας και τις δυνατότητες μας. Την έλκουμε στη ζωή μας με τις πράξεις και την στάση μας.

40 thoughts on “Στοχεύοντας στην επιτυχία

 1. Pingback: pharmacy walmart
 2. Pingback: do-posle-psihologa
 3. Pingback: bahis siteleri
 4. Pingback: qQ8KZZE6
 5. Pingback: D6tuzANh
 6. Pingback: SHKALA TONOV
 7. Pingback: chelovek-iz-90-h
 8. Pingback: 3Hk12Bl
 9. Pingback: 3NOZC44
 10. Pingback: 01211
 11. Pingback: tor-lyubov-i-grom
 12. Pingback: film-tor-2022
 13. Pingback: hd-tor-2022
 14. Pingback: hdorg2.ru
 15. Pingback: Psikholog
 16. Pingback: netstate.ru
 17. Pingback: Link
 18. Pingback: psy
 19. Pingback: bit.ly
 20. Pingback: cleantalkorg2.ru
 21. Pingback: bucha killings
 22. Pingback: War in Ukraine
 23. Pingback: Ukraine
 24. Pingback: site

Comments are closed.