Ο σκοπός της επιχείρησης είναι να δημιουργεί «ευχαριστημένους πελάτες» και όχι κέρδος, το κέρδος θα έρθει μόνο του, αν επιτύχει το σκοπό του

Posted on Posted in news
No description available.

Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη βράβευση της  χρονιάς των Ασφαλιστικών Γραφείων Πωλήσεων και Ζωής του Διευθυντή κ. Γιώργου Αναστασίου στην ιστορική έδρα του Δήμου Αριστοτέλη, στην Αρναία Χαλκιδικής. Το διήμερο ταξίδι πραγματοποιήθηκε, στο παραδοσιακό  Ξενοδοχείο «Πράσινο Χωριό», κτισμένο στους πρόποδες του Χολομώντα. Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το δείπνο και  η βράβευση των καλύτερων ασφαλιστικών πρακτόρων του Κλάδου Ζωής, Γενικών Κλάδων καθώς και η βράβευση των επιτυχόντων του διαγωνισμού ταξιδιού, τον οποίο είχε θέσει ο κ. Αναστασίου Γιώργος   στους ασφαλιστικούς πράκτορες των Γραφείων Πωλήσεων του, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο διαγωνισμός αφορούσε ένα τριήμερο ταξίδι στο Πράσινο Χωριό της Αρναίας Χαλκιδικής. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε σεβόμενοι τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19, αφού όλοι οι συμμετέχοντες είχαν πραγματοποιήσει 24 ώρες πριν την άφιξή τους self-test και με τους περισσότερους να έχουν ολοκληρώσει  και τον εμβολιασμό τους. Συμμετέχοντες στο ταξίδι ήταν ο Διευθυντής Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δικτύου Agency Βόρειας Ελλάδας της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Γιουρτσίδης Λάζαρος και ο Συντονιστής Ομαδάρχης κ. Κόλτσος Θανάσης, ο Κορυφαίος Ασφαλιστικός Πράκτορας, κ. Κουτσογιάννης Στέργιος, οι κ. Δαϊλάκης Απόστολος και κ. Χρήστου Γιάννης, καθώς και οι ασφαλιστικοί πράκτορες Κεντρικής, Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Δουμάνης Ισαάκ, κ. Μελίδου Αγγελική, κ. Θεοχάρη Αλεξάνδρα και ο κ. Βογιατζής Παντελής.       

Ο κ. Αναστασίου Γιώργος τη βραδιά της βράβευσης ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες του για την παρουσία τους και τους συγχάρηκε για την μεγάλη τους παραγωγικότητα που τους οδήγησε στην επίτευξη του διαγωνισμού. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο, συνοδευόμενος από την γραμματέα του Γραφείου Βέροιας, Παπαδοπούλου Αναστασία, δίνοντας το πρώτο βραβείο για τον Κλάδο Ζωής στον Κορυφαίο Ασφαλιστικό Πράκτορα κ. Κουτσογιάννη Στέργιο, το δεύτερο βραβείο στην κ. Μελίδου Αγγελική και το τρίτο στον κ. Δαïλάκη Απόστολο, έχοντας τον τελευταίο να βραβεύεται και ως πρώτος στους Γενικούς Κλάδους.

Στη συνέχεια ο κ. Αναστασίου Γιώργος απένειμε το πρώτο βραβείο για την επίτευξη του στόχου ταξιδιού στον Κορυφαίο Ασφαλιστικό  Πράκτορα κ. Κουτσογιάννη Στέργιο και το δεύτερο στον κ. Δουμάνη Ισαάκ. Τιμητικά βραβεία προς αναγνώριση της μακροχρόνιας και αδιάκοπης προσφορά