Η πρώτη συνάντηση των Γραφείων Πωλήσεων του κ. Γιώργου Αναστασίου για το νέο έτος

Posted on Posted in news

Με νέα εφόδια και δυναμισμό, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, η πρώτη για το νέο έτος, καθιερωμένη συνάντηση των Γραφείων Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Αναστασίου.

Το Εγνατία Hotel της Καβάλας φιλοξένησε,  τους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρείας από τις πόλεις της Αλεξανδρούπολης, της Δράμας, της Καβάλας, της Κομοτηνής και της Ξάνθης, καθώς και τον Συντονιστή-Ομαδάρχη κ. Αθανάσιο Κόλτσο.

Στην τρίωρη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα,  όπως η αξία της στοχοθεσίας, τα εννέα κλειδιά για την επίτευξη των στόχων μας, ο σημαντικός ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου, τα 20 σοφά λόγια που μπορούν να γίνουν οδηγός για μια καλύτερη ζωή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μια ανασκόπηση στο έτος που μας πέρασε και πραγματικές αλλαγές που θα πρέπει να κάνει ο κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος ώστε να επιτύχει τους στόχους του. Ένα θέμα που προβλημάτισε θετικά και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους!

Κατάληξη της συνάντησης ήταν πως όλοι μας δεν πρέπει να αρκούμαστε στα απλά και δεδομένα, αλλά να διεκδικούμε αυτά που ονειρευόμαστε με μεθοδικότητα και επίμονη.

5,586 thoughts on “Η πρώτη συνάντηση των Γραφείων Πωλήσεων του κ. Γιώργου Αναστασίου για το νέο έτος