Γ. Αναστασίου: «Διαφοροποιήσου στην κρίση… επένδυσε στη ζωή»

Posted on Posted in news

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο «ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ… ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ», που οργάνωσε το Γραφείο Ζωής, του Διευθυντή κ. Γιώργου Αναστασίου, την Τετάρτη 04.07.2018.

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “West”, του ξενοδοχείου, Hydrama Grand Hotel, κοντά στον υδροβιότοπο της Αγίας Βαρβάρας στην πόλης της Δράμας.

Εκλεκτές προσκεκλημένες και ομιλήτριες από το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών, οι κυρίες: Χατζηδημητρίου Κατερίνα, Οικονομολόγος, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, ανέπτυξε το θέμα της Αποτελεσματικής Επικοινωνίας και ακολούθησε η Χατζηνικολάου Σοφία, διδάκτωρ ψυχολογίας και επικεφαλής του Κοινωνικού Πανεπιστημίου, ανέλυσε τεχνικές πως να γίνει κανείς πιο Αποφασιστικός.

Ο κ. Ψαρράς Παναγιώτης, Ασφαλιστικός Σύμβουλος του γραφείου με σημαντική καριέρα στο χώρο των ασφαλίσεων, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, για τα νέα δεδομένα στις συντάξεις και τις λύσεις που προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική. Τέλος έγινε αναφορά, από το Διευθυντή Γραφείων Πωλήσεων κ. Γιώργο Αναστασίου, στο θεσμό της ασφάλισης, στο επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου, τις προοπτικές καριέρας και τη δυνατότητα εξέλιξης και εργασιακής ανέλιξης στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

 

Η προσέλευση πραγματοποιήθηκε με την αθρόα συμμετοχή ενδιαφερομένων από την Ξάνθη, Κομοτηνή και Καβάλα.

Παράλληλα με την εκδήλωση το γραφείο Ζωής τους κ. Γ Αναστασίου πραγματοποίησε στον ίδιο χώρο την καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση των ασφαλιστικών συμβούλων των πόλεων Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης, όπου συζητήθηκαν τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου του έτους καθώς και οι νέοι στόχοι.