Η πρώτη μηνιαία συνάντηση των Γραφείων Πωλήσεων με επικεφαλής τον Γιώργο Αναστασίου για τη Νέα Χρονιά

Posted on Posted in news

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, με νέα εφόδια και δυναμισμό, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των Γραφείων Ζωής με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Αναστασίου.

Το Galaxy Hotel της Καβάλας φιλοξένησε, στην πλήρως εξοπλισμένη συνεδριακή αίθουσα «Παγγαίο»,  τους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρείας από τις πόλεις της Αλεξανδρούπολης, της Δράμας, της Καβάλας, της Κομοτηνής και της Ξάνθης, καθώς και τον Συντονιστή-Ομαδάρχη κ. Κόλτσο Αθανάσιο.

Στην τρίωρη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα,  όπως πως να κυνηγήσεις τα όνειρά σου για να μπορέσεις να κατακτήσεις την κορυφή, οι σημαντικότεροι λόγοι για να αποκτήσεις ασφάλεια υγείας πριν τα 30, στρατηγικές πλάνου και σχεδιασμού, συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων, ενώ επίσης τέθηκαν προβληματισμοί αλλά και στόχοι για το νέο έτος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ένα θέμα Προτεραιότητας, που θα πρέπει να βάλει ο κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος ώστε να επιτύχει και να παραμείνει ικανοποιημένος ο πελάτης, από τους συνεργάτες και τα προϊόντα της εταιρίας. Ένα θέμα που προβλημάτισε θετικά και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους!

Κατάληξη της συνάντησης ήταν πως όλοι μας δεν πρέπει να αρκούμαστε στα απλά και δεδομένα, αλλά να διεκδικούμε αυτά που ονειρευόμαστε με μεθοδικότητα και επιμονή.