Συνάντηση για τα Γραφεία Πωλήσεων Ξάνθης, Κομοτηνής, Δράμας, Αλεξ/πολης, Καβάλας του Γ. Αναστασίου

Posted on Posted in news

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, λίγο πριν την έναρξη των δυο τελευταίων παραγωγικών μηνών του έτους, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των Γραφείων Ζωής με επικεφαλή τον κ.Γιώργο Αναστασίου.

Το Galaxy Hotel της Καβάλας φιλοξένησε στην πλήρως εξοπλισμένη συνεδριακή αίθουσα «Παγγαίο» τους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρίας από Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, καθώς και τον Συντονιστή-Ομαδάρχη κ. Κόλτσο Αθανάσιο.

Στην τρίωρη συνάντηση συζητήθηκαν τα πεπραγμένα του Οκτωβρίου, τέθηκαν προβληματισμοί αλλά και νέοι στόχοι. Αναπτύχθηκαν, επίσης, θέματα πωλησιακά, μάρκετινγκ, με εστίαση τόσο στη διεύρυνση πελατολογίου όσο και στη σωστή παροχή υπηρεσιών, ώστε να παραμένει ικανοποιημένος ο πελάτης, από τους συνεργάτες και τα προϊόντα της εταιρίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ένα θέμα από τον τομέα της ψυχολογίας. Αναφερόταν σε απλούς κανόνες ζωής, σε καθημερινές συνήθειες που βελτιώνουν τη διαβίωση αλλά και σε μικρές πρακτικές που φέρνουν ανάταση ψυχής και θετική ματιά. Ένα θέμα που προβλημάτισε θετικά και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους!

Κατάληξη της συνάντησης ήταν πως όλοι μας πρέπει να μάθουμε να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, όχι μόνο αυτό που είναι διαθέσιμο…

Πηγή: www.insuranceworld.gr