Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γεώργιος Αναστασίου – Manager Γραφείων Ζωής
Γεννήθηκα στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Είμαι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου και έχω παρακολουθήσει πληθώρα επιμορφωτικών σεμιναρίων, ως εκπαιδευτικός, καθώς και ως ασφαλιστικός σύμβουλος πάνω σε θέματα management και administration. Την παιδεία μου ακόμη συμπληρώνουν σεμινάρια ηγεσίας, αυτοβελτίωσης, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, πωλήσεων-marketing και συναισθηματικής νοημοσύνης. Εργάστηκα επί δώδεκα συναπτά έτη ως εκπαιδευτικός, πάντοτε όμως γοητευόμουν από τις νέες επαγγελματικές προκλήσεις. Δεν άργησε έτσι να με προσελκύσει ο ασφαλιστικός χώρος.

Πήρα τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψω τον Μάρτιο του 1995 το Δημόσιο ως εκπαιδευτικός και να βρεθώ στο δίκτυο Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Οι διακρίσεις ήταν συνεχείς και το 2007 ανελίχθηκα σε Διευθυντή Γραφείου. Σήμερα είμαι Διευθυντής Γραφείων Πωλήσεων στις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, της Ξάνθης, της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής, της Δράμας, των Τρικάλων, των Γρεβενών και της Βέροιας.

“Παρακολουθώντας στενά τον ασφαλιστικό χώρο και συνειδητοποιώντας εκ των έσω  πλέον αυτά που ήδη πίστευα για το επάγγελμα όπως η ελευθερία κινήσεων, η προοπτική εξέλιξης και ο σημαντικός κοινωνικός ρόλος που ακολουθούν το επάγγελμα μας αποφάσισα να αφοσιωθώ και να επενδύσω τον χρόνο μου αποκλειστικά και μόνο στον ασφαλιστικό χώρο.

Αντλώ καθημερινά δύναμη από τους συνεργάτες μου καθώς τους βλέπω να εξελίσσονται ως άνθρωποι και επαγγελματίες, από την φύση του επαγγέλματος μου που εμπεριέχει σε μεγάλο βαθμό την κοινωνική προσφορά και από την καθολική στήριξη της Εθνικής και της οικογενείας μου”.

Επίσης συμμετέχω σε πολλές κοινωφελείς οργανώσεις και συλλόγους, που έχουν το στοιχείο της προσφοράς, όπως είναι η Greenpeace, η Unicef, η ActionAid, οι Γιατροί του κόσμου και η WWF…

Αφιερώνω τον ελεύθερο μου χρόνο στην οικογένεια μου, στα 3 μου παιδιά, στους φίλους μου, σε ταξίδια σε νέους προορισμούς, στο διάβασμα και την κολύμβηση.

 

Θανάσης Κόλτσος- Συντονιστής Ομάδας
Σπούδασα φιλολογία, πατέρας δυο πανέμορφων κοριτσιών, κατάφερε να με εμπνεύσει και να με κερδίσει τελικά η ασφαλιστική αγορά. Η επιτυχημένη 19χρονη επαγγελματική μου διαδρομή έρχεται να δικαιώσει την επιλογή μου.

«Για να οδηγήσεις την καριέρα σου ψηλά», συνεχίζει, «πρέπει να έχεις υψηλούς στόχους και θάρρος για να ξεπερνάς το οποιοδήποτε εμπόδιο. Χρειάζεται να έχεις όραμα κι ένα επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο θα υλοποιείς με συγκεκριμένα βήματα. Θα ήταν λάθος να επαναπαύεται κανείς στην επιτυχία του, διότι η  πρώτη θέση μια χρονιά, είναι για εκείνη τη χρονιά και μόνο. Επίσης, δεν θα πρέπει να παραγνωρίζεται ο ρόλος της εκπαίδευσης και η συνεχής βελτίωση των δεξιοτήτων. Αν εσύ ο ίδιος δεν εξελίσσεσαι, πως μπορείς να περιμένεις καλύτερα αποτελέσματα στη δουλειά σου;»

 

 

ΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ 

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΝΙΑ
ΣΙΩΧΟΥ ΜΑΤΙΝΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΛΙΓΚΗΡ ΣΕΒΤΖΑΝ
ΧΟΥΡΜΟΥΖΕΛΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΔΟΥΜΑΝΗΣ ΙΣΑΑΚ
ΜΑΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΒΕΖΥΡΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΔΑΪΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΨΑΡΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΨΑΡΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ
ΠΕΙΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΛΑΝΟΥ
ΚΟΛΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΤΖΙΒΑΡΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΑΒΕΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΜΟΥΛΤΑΖΑ ΤΑΡΚΑΝ
ΠΡΑΣΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΛΗ ΟΣΜΑΝ ΑΛΗ
ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΝΑ 
ΝΤΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΡΠΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΑΡΠΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΝΤΑΒΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΕΓΑΡΧΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΔΩΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ